Animerad Logotyp 12 795:-

Sätt rörelse på er grafiska profil. Happy Moose hjälper er med en logotyp som lever sitt eget liv.

Vi på Happy Moose skapar fantastiska animerade logotyper som kan användas på er hemsida, i era presentationer och i sociala medier.

Happy Moose köper loss stock-musik som passar ihop med det rörliga och allt levereras i format som passar webb, sociala medier och presentationer.

Vi skapar också allt från enkla bildspel till avancerade reklamfilms-produktioner mot offert.

Grafisk Profil

Det sägs att det tar ungefär 7 sekunder att göra ett första intryck. Hur ni väljer att kommunicerar visuellt sätter tonen för hela ert varumärke och hur ni upplevs av era kunder. Ta kontroll över ert första intryck idag.

Digital Strategi

Behöver ni hjälp med hur man bör kommunicerar online? Vi sätter upp en konkret plan för var, hur och när ni bör kommunicera med era kunder utifrån era behov och målsättningar. 

SpecifikationerAnimerad Logotyp innehåller

– Animerad Logotyp
– Levereras i .mp4-format i upplösningarna 720 x 312 (Facebook), 1080×1080 (Instagram) och 1920×1080 (HD-video)

Vill ni bli
kontaktad?

VILL NI KÖPA DIGITAL CONTENT ELLER HAR NI FRÅGOR OM VÅR PRODUKT? FYLL I NAMN OCH TELEFONNUMMER, SÅ RINGER VI UPP ER SÅ FORT VI KAN.

Vad säger kunderna?

”Som Silverkund har jag Happy Moose fulla support inom räckhåll. Jag får snabba svar och snabba åtgärder och min hemsida är i ständig förändring. Ibland får jag till och med förslag på ändringar jag inte bett om som gör min sida bättre. Varmt rekommenderade.”

MARGARETA LUNDE-MARTINSSON, SMARTBOJEN

”Happy Moose har varit en fantastisk samarbetspartner och jag har använt mig av deras tjänster i massor av projekt. Att deras arbete är toppklass vet vi ju, men det hjälper ju också till att de är otroligt trevliga att ha att göra med.”

NINA JANSDOTTER, FÖRFATTARE

”När vi skulle välja en ny leverantör till både vår nya grafiska identitet och vår webbsida föll valet på Happy Moose som skapat ett ansikte utåt som vi är lyriska över.”

MARIA BERNTSSON, AFFES TRAFIKSKOLA

”Jag visste att det mäklarsystem vi önskade gick långt utanför Happy Moose gränser, men de levererade mycket mer än jag efterfrågade och har varit otrolig snabba på respons när jag haft frågor eller ändringar.”

JAN LÖNNERFORS, MAISONS DE FRANCE MÄKLARE

”En fantastiskt rolig och enkel byrå att jobba med.
Happy Moose har med sitt designarbete lyft vår grafiska kommunikation till samma känsla som genomsyrar resten av hotellet. Det började med en webbsida, men nu ansvarar de för all grafisk design som lämnar huset”

MATTIAS OCH PIA, HUS57 ÄNGELHOLM

”Vi hade extremt bråttom med att få upp en ny grafisk profil och en webbsida. Happy Moose levererade en komplett grafisk profil och en webbsida vi kunde få upp snabbt för att möta vår deadline. Vi är väldigt imponerade över hur hög kvaliteten var med tanke på den begränsade tiden.”

PRIO STARTUP, GRUNDARNA