Copywriting

Pennan är mäktigare än svärdet.

Det är en sanning med modifikation men det stämmer när det kommer till att uttrycka sig på ett säljande sätt, för att er hemsida ska generera nya kunder.

Happy Moose har en stark kärlek till det skrivna ordet och skapar digitalt anpassad copy, som både era potentiella kunder och webbläsare tycker om.

Enkelt, användarvänligt och med era värderingar i fokus. Låt inte något vara oskrivet längre.

Hemsida Standard &
Grafisk Profil

I vårt mest sålda paket får du både hemsida och en grafisk profil, bestående av logotyp, färger, typsnitt & grafiska element. Ett komplett paket som ger dig allt du behöver för en stark och snygg närvaro på nätet.

36 590:- 32 899:-

SEO
Sökmotorsoptimering

Behöver ni hjälp att synas bättre och få maximal utdelning på er investerade marknadsföringsbudget? Då är sökmotorsoptimering det bästa sättet.

Specifikationer


Plattform:
Tema:
PHP-version:

Copywriting innehåller
– Målgrupps- och sökmotoranpassad text till er hemsida, ämnad att öka er konverteringsratio

Vill ni bli
kontaktad?

VILL NI KÖPA DIGITAL CONTENT ELLER HAR NI FRÅGOR OM VÅR PRODUKT? FYLL I NAMN OCH TELEFONNUMMER, SÅ RINGER VI UPP ER SÅ FORT VI KAN.

Vad säger kunderna?

”Som Silverkund har jag Happy Moose fulla support inom räckhåll. Jag får snabba svar och snabba åtgärder och min hemsida är i ständig förändring. Ibland får jag till och med förslag på ändringar jag inte bett om som gör min sida bättre. Varmt rekommenderade.”

MARGARETA LUNDE-MARTINSSON, SMARTBOJEN

”Happy Moose har varit en fantastisk samarbetspartner och jag har använt mig av deras tjänster i massor av projekt. Att deras arbete är toppklass vet vi ju, men det hjälper ju också till att de är otroligt trevliga att ha att göra med.”

NINA JANSDOTTER, FÖRFATTARE

”När vi skulle välja en ny leverantör till både vår nya grafiska identitet och vår webbsida föll valet på Happy Moose som skapat ett ansikte utåt som vi är lyriska över.”

MARIA BERNTSSON, AFFES TRAFIKSKOLA

”Jag visste att det mäklarsystem vi önskade gick långt utanför Happy Moose gränser, men de levererade mycket mer än jag efterfrågade och har varit otrolig snabba på respons när jag haft frågor eller ändringar.”

JAN LÖNNERFORS, MAISONS DE FRANCE MÄKLARE

”En fantastiskt rolig och enkel byrå att jobba med.
Happy Moose har med sitt designarbete lyft vår grafiska kommunikation till samma känsla som genomsyrar resten av hotellet. Det började med en webbsida, men nu ansvarar de för all grafisk design som lämnar huset”

MATTIAS OCH PIA, HUS57 ÄNGELHOLM

”Vi hade extremt bråttom med att få upp en ny grafisk profil och en webbsida. Happy Moose levererade en komplett grafisk profil och en webbsida vi kunde få upp snabbt för att möta vår deadline. Vi är väldigt imponerade över hur hög kvaliteten var med tanke på den begränsade tiden.”

PRIO STARTUP, GRUNDARNA