Digital Content

Vi skapar grym digital content som pricken över i:et för att få er digitala verksamhet att blomstra. Kika på hur vi kan hjälpa er att maximera er hemsida nedan!

Copywriting

Sälj det med ord – ett uttryck ni säkert är bekant med. Vi skriver copy/innehåll som riktar sig till era kunder, så väl som till sökmotorerna!

offert

Sökmotoroptimering

Hur hittar era kunder till er hemsida? Vi ser till att sätta er på kartan genom att sökmotoroptimera er sida – så väl tekniskt som innehållsmässigt!

offert

Sökmotormarknadsföring

Få direkta och mätbara resultat med Google Ads. Vi skapar slagkraftiga annonser och ser till att de enbart visas för kunder som redan söker efter er produkt/tjänst!

offert

Social Media Marknadsföring

Svårt att hävda er i allt myller på sociala medier? Ingen fara, vi skapar kreativt och engagerande innehåll som era användare älskar.

offert

Animerad Logotyp

Fånga uppmärksamhet och utmärk er visuellt med en animerad variant av er logotyp. Garanterad att fånga blicken!

12 795:-

Digital Strategi

Behöver ni hjälp med hur man bör kommunicerar online? Vi sätter upp en konkret plan för var, hur och när ni bör kommunicera med era kunder.

offert

Vad säger kunderna?

”Som Silverkund har jag Happy Moose fulla support inom räckhåll. Jag får snabba svar och snabba åtgärder och min hemsida är i ständig förändring. Ibland får jag till och med förslag på ändringar jag inte bett om som gör min sida bättre. Varmt rekommenderade.”

MARGARETA LUNDE-MARTINSSON, SMARTBOJEN

”Happy Moose har varit en fantastisk samarbetspartner och jag har använt mig av deras tjänster i massor av projekt. Att deras arbete är toppklass vet vi ju, men det hjälper ju också till att de är otroligt trevliga att ha att göra med.”

NINA JANSDOTTER, FÖRFATTARE

”När vi skulle välja en ny leverantör till både vår nya grafiska identitet och vår webbsida föll valet på Happy Moose som skapat ett ansikte utåt som vi är lyriska över.”

MARIA BERNTSSON, AFFES TRAFIKSKOLA

”Jag visste att det mäklarsystem vi önskade gick långt utanför Happy Moose gränser, men de levererade mycket mer än jag efterfrågade och har varit otrolig snabba på respons när jag haft frågor eller ändringar.”

JAN LÖNNERFORS, MAISONS DE FRANCE MÄKLARE

”En fantastiskt rolig och enkel byrå att jobba med.
Happy Moose har med sitt designarbete lyft vår grafiska kommunikation till samma känsla som genomsyrar resten av hotellet. Det började med en webbsida, men nu ansvarar de för all grafisk design som lämnar huset.”

MATTIAS OCH PIA, HUS57 ÄNGELHOLM

”Vi hade extremt bråttom med att få upp en ny grafisk profil och en webbsida. Happy Moose leverade en komplett grafisk profil och en webbsida vi kunde få upp snabbt för att möta vår deadline. Vi är väldigt imponerade över hur hög kvaliteten var med tanke på den begränsade tiden.”

PRIO STARTUP, GRUNDARNA