Digital Strategi

Hur säkerställer ni att er kommunikation på nätet sker på rätt sätt – eller ens på rätt plats?

En korrekt utformad digital strategi innebär insparande av både tid och resurser.

Den är ämnad att granska ert företags digitala närvaro och lyfta den till dess maximala kapacitet. Var är ni nu och var vill ni komma?

Happy Moose skriver en grundligt formulerad plan som inkluderar bland annat kanal- och plattformsval, tonalitet i er digitala kommunikation, strategi för sociala medier, digitala kampanjer, nyhetsbrev med mera.

Digital Content

Varje dag görs över 55 miljoner sökningar på Google, bara i Sverige. En sökning på ert företag eller era tjänster innebär att en redan köpbenägen kund letar efter er.

Hemsida Standard + Grafisk Profil

Med en grafisk profil bestående av logotyp, färger, typsnitt, bilder och en fullspäckad hemsida har du allt du behöver för en extremt stark närvaro på nätet.

36590:- 32899:-

SpecifikationerDigital Strategi innehåller

– Syfte med företagets digitala närvaro
– Målgrupper
– Kanal- och plattformsval
– Metodik
– Resurser
– Utmaningar
– Hur mäta resultat

Vill ni bli
kontaktad?

VILL NI KÖPA DIGITAL CONTENT ELLER HAR NI FRÅGOR OM VÅR PRODUKT? FYLL I NAMN OCH TELEFONNUMMER, SÅ RINGER VI UPP ER SÅ FORT VI KAN.

Vad säger kunderna?

”Som Silverkund har jag Happy Moose fulla support inom räckhåll. Jag får snabba svar och snabba åtgärder och min hemsida är i ständig förändring. Ibland får jag till och med förslag på ändringar jag inte bett om som gör min sida bättre. Varmt rekommenderade.”

MARGARETA LUNDE-MARTINSSON, SMARTBOJEN

”Happy Moose har varit en fantastisk samarbetspartner och jag har använt mig av deras tjänster i massor av projekt. Att deras arbete är toppklass vet vi ju, men det hjälper ju också till att de är otroligt trevliga att ha att göra med.”

NINA JANSDOTTER, FÖRFATTARE

”När vi skulle välja en ny leverantör till både vår nya grafiska identitet och vår webbsida föll valet på Happy Moose som skapat ett ansikte utåt som vi är lyriska över.”

MARIA BERNTSSON, AFFES TRAFIKSKOLA

”Jag visste att det mäklarsystem vi önskade gick långt utanför Happy Moose gränser, men de levererade mycket mer än jag efterfrågade och har varit otrolig snabba på respons när jag haft frågor eller ändringar.”

JAN LÖNNERFORS, MAISONS DE FRANCE MÄKLARE

”En fantastiskt rolig och enkel byrå att jobba med.
Happy Moose har med sitt designarbete lyft vår grafiska kommunikation till samma känsla som genomsyrar resten av hotellet. Det började med en webbsida, men nu ansvarar de för all grafisk design som lämnar huset”

MATTIAS OCH PIA, HUS57 ÄNGELHOLM

”Vi hade extremt bråttom med att få upp en ny grafisk profil och en webbsida. Happy Moose levererade en komplett grafisk profil och en webbsida vi kunde få upp snabbt för att möta vår deadline. Vi är väldigt imponerade över hur hög kvaliteten var med tanke på den begränsade tiden.”

PRIO STARTUP, GRUNDARNA