Grafisk Profil

En grafisk profil är inget annat än ert företags ansikte utåt. Det är ofta den första bilden man får av er och det krävs mycket jobb och kunskap för att göra det rätt.

Man brukar säga att man bara får en chans till ett första intryck, men när det gäller en grafisk profil eller en logotyp så går det faktiskt att rebranda sig och hitta en ny image.

Happy Moose skapar hela företagsprofiler och hjälper er hitta rätt uttryck. Ett uttryck som berättar det du vill berätta och som hjälper dig att sälja bättre.

Vi erbjuder även rena grafiska design-tjänster och gör annonser, trycksaker och annat som kräver design.

Happy Moose erbjuder en helt enkelt en heltäckande lösning för alla era grafiska behov. Ingenting är för stort eller för smått. Vi tar ditt företag till nya höjder med en professionell och kreativ look.

Digital Content

Ta nästa steg i den digitala sfären med en sida som tillhandahåller allt dina kunder behöver för att gå från prospekt till köpande kund. Snyggt, tryggt & enkelt!

Webbshop fr. 42750:-.

Missa inte fler sälj! Vi bygger konverteringsoptimerade webbshopar i unik design och med användarvänlighet i fokus.

SpecifikationerGrafisk Profil innehåller

– Logotyp
– Typsnitt
– Färger
– Grafiska element
– Visitkort (två varianter)
– Fullständig grafisk manual

Vill ni bli
kontaktad?

VILL NI KÖPA EN HEMSIDA ELLER HAR NI FRÅGOR OM VÅR PRODUKT? FYLL I NAMN OCH TELEFONNUMMER, SÅ RINGER VI UPP ER SÅ FORT VI KAN.

Vad säger kunderna?

”Som Silverkund har jag Happy Moose fulla support inom räckhåll. Jag får snabba svar och snabba åtgärder och min hemsida är i ständig förändring. Ibland får jag till och med förslag på ändringar jag inte bett om som gör min sida bättre. Varmt rekommenderade.”

MARGARETA LUNDE-MARTINSSON, SMARTBOJEN

”Happy Moose har varit en fantastisk samarbetspartner och jag har använt mig av deras tjänster i massor av projekt. Att deras arbete är toppklass vet vi ju, men det hjälper ju också till att de är otroligt trevliga att ha att göra med.”

NINA JANSDOTTER, FÖRFATTARE

”När vi skulle välja en ny leverantör till både vår nya grafiska identitet och vår webbsida föll valet på Happy Moose som skapat ett ansikte utåt som vi är lyriska över.”

MARIA BERNTSSON, AFFES TRAFIKSKOLA

”Jag visste att det mäklarsystem vi önskade gick långt utanför Happy Moose gränser, men de levererade mycket mer än jag efterfrågade och har varit otrolig snabba på respons när jag haft frågor eller ändringar.”

JAN LÖNNERFORS, MAISONS DE FRANCE MÄKLARE

”En fantastiskt rolig och enkel byrå att jobba med.
Happy Moose har med sitt designarbete lyft vår grafiska kommunikation till samma känsla som genomsyrar resten av hotellet. Det började med en webbsida, men nu ansvarar de för all grafisk design som lämnar huset.”

MATTIAS OCH PIA, HUS57 ÄNGELHOLM

”Vi hade extremt bråttom med att få upp en ny grafisk profil och en webbsida. Happy Moose levererade en komplett grafisk profil och en webbsida vi kunde få upp snabbt för att möta vår deadline. Vi är väldigt imponerade över hur hög kvaliteten var med tanke på den begränsade tiden.”

PRIO STARTUP, GRUNDARNA