Hemsida Bas 
13 795:-

Allt du behöver för att komma igång på webben, oavsett om det är din första hemsida eller om du bara behöver något nytt och fräscht.

Med Happy Moose Hemsida Bas får ni onekligen mycket för pengarna. Ni får en snyggt designad startsida som möter era kunder och fem undersidor som bildar en hemsideplats som skapar ett fantastisk första intryck på nätet. Perfekt för er som precis öppnat upp dörrarna för ett nytt företag eller för er vars kanske främsta sälj-plats inte är online.

Med happy Moose Hemsida Bas får ni en sida som är full med spännande funktioner. Allt ni behöver för att starta er resa på nätet. Med ett kontaktformulär så kommer era kunder – både befintliga och nya – i kontakt med er snabbt. Och via en smart blogg-funktion så kan ni enkelt hålla er sida uppdaterad både via dator eller telefon.

Hemsida Standard 18 795:-

Ta nästa steg i den digitala sfären med en sida som tillhandahåller allt era kunder behöver för att gå från prospekt till köpande kund. Snyggt, tryggt & enkelt!

Hemsida Pro 24 795:-

Redo att synas på riktigt? Pro tar er digitala närvaro till nya höjder, slår konkurrenterna på fingrarna och gör er redo att dominera webben! Våga ta plats med en stark hemsida!

Specifikationer


Plattform: WordPress
Tema: Divi
PHP-version: 7.2

Hemsida Bas innehåller
– 1 Startsida
– 5 Undersidor
– Headerbilder (unik för varje undersida)
– Kontaktformulär
– Blogg

Vill ni bli
kontaktad?

VILL NI KÖPA EN HEMSIDA ELLER HAR NI FRÅGOR OM VÅR PRODUKT? FYLL I NAMN OCH TELEFONNUMMER, SÅ RINGER VI UPP ER SÅ FORT VI KAN.

Vad säger kunderna?

”Som Silverkund har jag Happy Moose fulla support inom räckhåll. Jag får snabba svar och snabba åtgärder och min hemsida är i ständig förändring. Ibland får jag till och med förslag på ändringar jag inte bett om som gör min sida bättre. Varmt rekommenderade.”

MARGARETA LUNDE-MARTINSSON, SMARTBOJEN

”Happy Moose har varit en fantastisk samarbetspartner och jag har använt mig av deras tjänster i massor av projekt. Att deras arbete är toppklass vet vi ju, men det hjälper ju också till att de är otroligt trevliga att ha att göra med.”

NINA JANSDOTTER, FÖRFATTARE

”När vi skulle välja en ny leverantör till både vår nya grafiska identitet och vår webbsida föll valet på Happy Moose som skapat ett ansikte utåt som vi är lyriska över.”

MARIA BERNTSSON, AFFES TRAFIKSKOLA

”Jag visste att det mäklarsystem vi önskade gick långt utanför Happy Moose gränser, men de levererade mycket mer än jag efterfrågade och har varit otrolig snabba på respons när jag haft frågor eller ändringar.”

JAN LÖNNERFORS, MAISONS DE FRANCE MÄKLARE

”En fantastiskt rolig och enkel byrå att jobba med.
Happy Moose har med sitt designarbete lyft vår grafiska kommunikation till samma känsla som genomsyrar resten av hotellet. Det började med en webbsida, men nu ansvarar de för all grafisk design som lämnar huset.”

MATTIAS OCH PIA, HUS57 ÄNGELHOLM

”Vi hade extremt bråttom med att få upp en ny grafisk profil och en webbsida. Happy Moose levererade en komplett grafisk profil och en webbsida vi kunde få upp snabbt för att möta vår deadline. Vi är väldigt imponerade över hur hög kvaliteten var med tanke på den begränsade tiden.”

PRIO STARTUP, GRUNDARNA