Hemsida Pro
24 795:-

Redo att synas på riktigt? Pro tar er digitala närvaro till nya höjder, slår konkurrenterna på fingrarna och gör er redo att dominera webben!

Är ni ett etablerat företag eller ett företag som har behov av en större sida som möter era lite mer avancerade behov? Vi tror att Happy Moose Hemsida Pro kan vara ett klockrent alternativ. Här får ni en fullmatad hemsida med en del riktigt tunga funktioner.

Happy Moose Hemsida Pro är uppbyggd för er som har ett företag som har behovet att visa upp personal på ett smart sätt. Ni vill visa filmat material eller videos i en snyggt utformad videoväxlare och hålla kunderna informerade om kommande händelser i ett vackert och responsivt kalendarium. Ni får också möjligheten att möta era kunder via en avancerad chat-funktion och visa en unik text på er sida för varje dag.

Webbshopp 42 750:-

Är det dags för er shop att ta klivet ut på nätet? Vi bygger användarvänliga webbshoppar i unik design, som banar vägen för era kunden – hela vägen från startsida till avklarat köp.

Digital Content

Varje dag görs över 55 miljoner sökningar på Google, bara i Sverige. En sökning på ert företag eller era tjänster innebär att en redan köpbenägen kund letar efter er.

Specifikationer


Plattform: WordPress
Tema: Divi
PHP-version: 7.2

Hemsida Pro innehåller
– 1 Startsida
– 7 Undersidor
– Headerbilder
– Kontaktformulär
– Blogg
– Slider
– Kundcitat
– Sociala medier-flöde
– SEO-ready
– Google Analytics
– Personal-modul
– Videoväxlare
– Kalendarium
– Chat
– Dagens-modul

Vill ni bli
kontaktad?

VILL NI KÖPA EN HEMSIDA ELLER HAR NI FRÅGOR OM VÅR PRODUKT? FYLL I NAMN OCH TELEFONNUMMER, SÅ RINGER VI UPP ER SÅ FORT VI KAN.

Vad säger kunderna?

”Som Silverkund har jag Happy Moose fulla support inom räckhåll. Jag får snabba svar och snabba åtgärder och min hemsida är i ständig förändring. Ibland får jag till och med förslag på ändringar jag inte bett om som gör min sida bättre. Varmt rekommenderade.”

MARGARETA LUNDE-MARTINSSON, SMARTBOJEN

”Happy Moose har varit en fantastisk samarbetspartner och jag har använt mig av deras tjänster i massor av projekt. Att deras arbete är toppklass vet vi ju, men det hjälper ju också till att de är otroligt trevliga att ha att göra med.”

NINA JANSDOTTER, FÖRFATTARE

”När vi skulle välja en ny leverantör till både vår nya grafiska identitet och vår webbsida föll valet på Happy Moose som skapat ett ansikte utåt som vi är lyriska över.”

MARIA BERNTSSON, AFFES TRAFIKSKOLA

”Jag visste att det mäklarsystem vi önskade gick långt utanför Happy Moose gränser, men de levererade mycket mer än jag efterfrågade och har varit otrolig snabba på respons när jag haft frågor eller ändringar.”

JAN LÖNNERFORS, MAISONS DE FRANCE MÄKLARE

”En fantastiskt rolig och enkel byrå att jobba med. Happy Moose har med sitt designarbete lyft vår grafiska kommunikation till samma känsla som genomsyrar resten av hotellet. Det började med en webbsida, men nu ansvarar de för all grafisk design som lämnar huset.”

MATTIAS OCH PIA, HUS57 ÄNGELHOLM

”Vi hade extremt bråttom med att få upp en ny grafisk profil och en webbsida. Happy Moose levererade en komplett grafisk profil och en webbsida vi kunde få upp snabbt för att möta vår deadline. Vi är väldigt imponerade över hur hög kvaliteten var med tanke på den begränsade tiden.”

PRIO STARTUP, GRUNDARNA