Hemsida Standard
18 795:-

Ta nästa steg i den digitala sfären med en sida som tillhandahåller allt era kunder behöver för att gå från prospekt till köpande kund. Snyggt, tryggt & enkelt!

Med vårt standard paket går ni upp en nivå och får en sida som imponerar på riktigt. Happy Moose Hemsida Standard har det mesta av det en modern hemsida ska ha idag och ser till att öka affärsnyttan med er investering. Detta är vår storsäljare och det är inte utan anledning.

Ni får en sida matad med massa spännande funktioner – en sida där era kunders citat får ta plats och berätta vem ni är och varför de ska välja er och en sida där det arbete ni gör på social medier får synas tydligt. Om ni köper Happy Moose Hemsida Standard får ni en sida som är redo att möta sökmotorerna och ni får en enkel vy över vilka era besökare är så ni enklare kan konvertera dessa till lönsamma kunder.

Hemsida Standard &
Grafisk Profil

Grafisk profil med logotyp, färger, typsnitt, bilder och en fullspäckad hemsida för en extremt stark närvaro på nätet.

Hemsida Pro
24 795:-

Redo att synas på riktigt? Pro tar er digitala närvaro till nya höjder, slår konkurrenterna på fingrarna och gör er redo att dominera webben!

Specifikationer


Plattform: WordPress
Tema: Divi
PHP-version: 7.2

Hemsida Standard innehåller
– 1 Startsida
– 5 Undersidor
– Headerbilder (unik för varje sida)
– Kontaktformulär
– Blogg
– Slider
– Kundcitat
– Sociala medier-flöde
– SEO-redo
– Google Analytics

Vill ni bli
kontaktad?

VILL NI KÖPA EN HEMSIDA ELLER HAR NI FRÅGOR OM VÅR PRODUKT? FYLL I NAMN OCH TELEFONNUMMER, SÅ RINGER VI UPP ER SÅ FORT VI KAN.

Vad säger kunderna?

”Som Silverkund har jag Happy Moose fulla support inom räckhåll. Jag får snabba svar och snabba åtgärder och min hemsida är i ständig förändring. Ibland får jag till och med förslag på ändringar jag inte bett om som gör min sida bättre. Varmt rekommenderade.”

MARGARETA LUNDE-MARTINSSON, SMARTBOJEN

”Happy Moose har varit en fantastisk samarbetspartner och jag har använt mig av deras tjänster i massor av projekt. Att deras arbete är toppklass vet vi ju, men det hjälper ju också till att de är otroligt trevliga att ha att göra med.”

NINA JANSDOTTER, FÖRFATTARE

”När vi skulle välja en ny leverantör till både vår nya grafiska identitet och vår webbsida föll valet på Happy Moose som skapat ett ansikte utåt som vi är lyriska över.”

MARIA BERNTSSON, AFFES TRAFIKSKOLA

”Jag visste att det mäklarsystem vi önskade gick långt utanför Happy Moose gränser, men de levererade mycket mer än jag efterfrågade och har varit otrolig snabba på respons när jag haft frågor eller ändringar.”

JAN LÖNNERFORS, MAISONS DE FRANCE MÄKLARE

”En fantastiskt rolig och enkel byrå att jobba med.
Happy Moose har med sitt designarbete lyft vår grafiska kommunikation till samma känsla som genomsyrar resten av hotellet. Det började med en webbsida, men nu ansvarar de för all grafisk design som lämnar huset”

MATTIAS OCH PIA, HUS57 ÄNGELHOLM

”Vi hade extremt bråttom med att få upp en ny grafisk profil och en webbsida. Happy Moose levererade en komplett grafisk profil och en webbsida vi kunde få upp snabbt för att möta vår deadline. Vi är väldigt imponerade över hur hög kvaliteten var med tanke på den begränsade tiden.”

PRIO STARTUP, GRUNDARNA