Kontakta Oss

Intresserad av att komma i kontakt med oss? Ring, maila eller droppa in på kontoret – det finns alltid kaffe nära till hands!

Adress: Bruksgatan 36, 26369 Höganäs

Sessan Sjöholm, VD

Kaptenen på vårt skepp heter Sessan Sjöholm och hon kommer från ett spännande förflutet som bland annat byråchef på Lunarstorm och projektledare på flera stora Malmö-byråer som FEW och LBI.

När hon inte är på kontoret och handskas med alla våra fantastiska kunder är hon iväg och styr upp vårt affärsnätverk Kontaktbar. Skulle hon inte vara där heller är hon förmodligen på ett Crossfit-pass och får ut sina aggressioner.

Mail sessan@happymoose.se
Tel 0733-77 75 76

Niclas Schüler, Kreativ Chef

Den kreativa chefen – som vi kallar honom, kommer från ett förflutet som reklambyråchef i Malmö och har drivit både reklambyrå och webbyrå sedan 2004 och även hunnit med att starta och driva ett filmbolag mellan varven.

Niclas är vår idéspruta och vi upphör aldrig att förvånas över alla idéer och koncept som kommer flygande dag ut och dag in oavsett väder. Är han inte på kontoret så sitter han på en stor bio någonstans och kollar film.

Mail niclas@happymoose.se
Tel 0703-77 91 57

Support

BEHÖVER NI SUPPORT MÅSTE NI HA ETT SUPPORTPAKET! KIKA ANNARS PÅ VÅRA TUTORIALS – DÄR HAR VI SAMLAT SVAR PÅ DE VANLIGASTE FRÅGORNA..


e-post

support@happymoose.se

 

Kundservice

HAR NI FRÅGOR KRING VÅRA TJÄNSTER? RING ELLER MAILA OSS.


e-post

kontakt@happymoose.se

 

Ekonomi

HAR NI FRÅGOR KRING EN FAKTURA ELLER OFFERT? HÖR AV ER PÅ EPOSTADRESSEN NEDAN TILL OSS, SÅ HJÄLPER VI ER.


e-post

ekonomi@happymoose.se

 

Vad säger kunderna?

”Som Silverkund har jag Happy Moose fulla support inom räckhåll. Jag får snabba svar och snabba åtgärder och min hemsida är i ständig förändring. Ibland får jag till och med förslag på ändringar jag inte bett om som gör min sida bättre. Varmt rekommenderade.”

MARGARETA LUNDE-MARTINSSON, SMARTBOJEN

”Happy Moose har varit en fantastisk samarbetspartner och jag har använt mig av deras tjänster i massor av projekt. Att deras arbete är toppklass vet vi ju, men det hjälper ju också till att de är otroligt trevliga att ha att göra med.”

NINA JANSDOTTER, FÖRFATTARE

”När vi skulle välja en ny leverantör till både vår nya grafiska identitet och vår webbsida föll valet på Happy Moose som skapat ett ansikte utåt som vi är lyriska över.”

MARIA BERNTSSON, AFFES TRAFIKSKOLA

”Jag visste att det mäklarsystem vi önskade gick långt utanför Happy Moose gränser, men de levererade mycket mer än jag efterfrågade och har varit otrolig snabba på respons när jag haft frågor eller ändringar.”

JAN LÖNNERFORS, MAISONS DE FRANCE MÄKLARE

”En fantastiskt rolig och enkel byrå att jobba med.
Happy Moose har med sitt designarbete lyft vår grafiska kommunikation till samma känsla som genomsyrar resten av hotellet. Det började med en webbsida, men nu ansvarar de för all grafisk design som lämnar huset”

MATTIAS OCH PIA, HUS57 ÄNGELHOLM

”Vi hade extremt bråttom med att få upp en ny grafisk profil och en webbsida. Happy Moose leverade en komplett grafisk profil och en webbsida vi kunde få upp snabbt för att möta vår deadline. Vi är väldigt imponerade över hur hög kvaliteten var med tanke på den begränsade tiden.”

PRIO STARTUP, GRUNDARNA