Vi är de glada älgarna som gör internet vackrare.

Sessan Sjöholm & Niclas Schüler

K onceptet med Happy Moose föddes så sent som 2015 i Viken utanför Höganäs när vi en dag bestämde oss för att paketera våra webbsidor under banderollen Webmoose. Idén var lika enkel som den var prisvärd; du får ett maxpris på en fullmatad webbsida. Du plockar bort de delar och funktioner du inte vill ha och priset sjunker.

Med wordpress-temat Divi öppnades nya möjligheter och allt som har att göra med hur webbsidor byggs i WordPress vändes upp och ner. Plötsligt är det designern som bygger webbsidan, inte utvecklaren – koden är redan på plats. Produktionstiden kan därför kortas ner markant och vi kan ta fram funktionalitet en gång och sedan återanvända den till flera kunder – med ny design anpassad efter varje kunds behov. När design får styra istället för teknik händer det magiska saker, både med utseende och pris.

”Mellan oss har vi åtskilliga år inom reklamvärlden och har skaffat oss massor med erfarenheter från både stora och små kunder. Erfarenhet som gjort oss billigare, inte dyrare som leverantörer. ”

Vårt sidoprojekt blev snabbt en fullskalig affärsidé och succén var ett faktum. Fler och fler företag har fått upp ögonen för vår prisvärda tjänst och vi gör internet vackrare och vackrare dag för dag. 

Vi började successivt arbeta i samma tankebanor inom våra andra affärsområden och nu kan du hitta i princip alla våra tjänster i färdiga paket med ett fast pris. Logotyp, grafisk design, rörlig media eller webbsidor. Nya paket föds hela tiden utifrån våra kunders behov. Dock ryms inte alla behov och önskemål inom våra fasta upplägg. Under våra premium paket tar vi fram hur stora eller hur konstiga lösningar som helst vare sig det gäller en interaktiv karta, utökad funktionalitet på webbsidan, broschyrer eller löpande annonsporduktion. Vi tar fram ett upplägg som passar er helt enkelt.

Niclas Schüler  Art Director

Niclas har drivit företag i olika stora och små format sen 2004. Designstudio, filmbolag, reklambyrå, webbyrå.

Hans styrka som formgivare är att han  jobbar snabbt och är noggrann, vilket  gör hela paketeringskonceptet möjligt. Med kunder som Ladbrokes, Hövding, IKANO Bank, Husman Hagberg & HIF i bagaget har han stor bredd i sin kompetens och djup förståelse för varumärkesbyggande design och aktiviteter. Han kallas fortfarande världens bästa formgivare av en kär kund som hängt med i många år oavsett arbetsplats.

Sessan Sjöholm Kundansvarig

Sessan började sin bana inom reklamvärlden på Hilanders i Helsingborg som nybakad projektledare redan 2003.

Därefter har hon varit i London och jobbat med både mode och PR. Hon flyttade hem och jobbade på Lunarstorm i både Stockholm och i Varberg varefter hon for till Malmö och hamnade på två stora reklambyråer. Nu har hon landat i Kullabygden där hon startade upp EGO design tillsammans med Niclas 2015. Sessan har erfarenhet av att driva både strategiska projekt åt stora internationella kunder och mindre hands on projekt åt lokala kunder. Hennes hjärtliga engagemang är detsamma oavsett.

Sessan Sjöholm Kundansvarig

Sessan började sin bana inom reklamvärlden på Hilanders i Helsingborg som nybakad projektledare redan 2003.

Därefter har hon varit i London och jobbat med både mode och PR, på Lunarstorm i Stockholm och Varberg varefter hon for till Malmö och jobbade på två stora reklambyråer. Nu har hon landat i Kullabygden där hon startade upp EGO design tillsammans med Niclas 2015. Sessan har erfarenhet av att driva både strategiska projekt åt stora internationella kunder och mindre hands on projekt åt lokala kunder. Hennes hjärtliga engagemang är detsamma oavsett.

Är du på jakt efter en ny websida?

Det låter ju vettigt! Ring oss på 010-330 93 93 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

Om Happy Moose

På Happy Moose ser vi dagligen till att massor av kunder får vackrare kostym på internet. Med webbsidan i centrum levererar vi digitala lösningar till ett fast och mycket lågt pris. 12 700 kr och uppåt för en fullspäckad webbsida. Med enkla modulverktyg ser vi till att din sida får en egen design och ett eget uttryck samtidigt som vi anpassar sidan efter dig och dina kunder. Välj bara bort de funktioner du tycker är överflödiga just nu. Utöver webbsidor hjälper vi dig med din nya logo eller hela grafiska paket. Har du varken intresse eller tid till att sköta din nya sida så har vi ett gäng fantastiska supportpaket där vi hjälper dig med det hela. Läs mer djupgående om vad som gäller för våra tjänster i våra allmänna villkor.

Kom i kontakt!

Vi hjälper dig med alla frågor du har! Vi nås via telefon eller mail. Tveka inte att kontakta oss!

Vad kostar en webbsida?

Ring Happy Moose på Tel: 010 330 93 93
Eller maila oss på: info@happymoose.se
Du kan även se priserna här.

Besöksadress:
Magasin 36 på Bruksgatan 36, 263 39 Höganäs
Tel: 010 330 93 93 / info@happymoose.se