Om Happy Moose

Vi vet hur en webbsida ska byggas för att skapa maximal effekt. Kika på tidigare jobb vi gjort.

Hur långt är ett snöre? Dessa fem ord fick oss att bryta vårt gamla tänk som reklambyrå och istället satsa på något nytt. Vi ville skapa en tjänst som var tydlig, prissatt och enkel för kunderna att förstå och direkt kunde ge ett svar på frågan: vad kostar en hemsida? Vi bestämde oss för att ta fram en lösning där vi kunde använda våra dussintals år av erfarenhet till alla våra kunder oavsett storlek, i en tjänst som var tydligare – och billigare för dem. Vi visste ju så väl redan vilka funktioner som majoriteten av våra kunder hade på sina sidor och vi visste hur stor en ”normal sida” var.

Gemensamt har vi decennier inom reklamvärlden och massor med erfarenheter från både stora och små kunder. Erfarenhet som gjort oss billigare som leverantörer, inte dyrare.

Med en stabil bas i WordPress och genom att ta fram en teknisk grund att stå på, byggde vi upp ett ramverk för webbsidorna som vi kan återanvända och anpassa utifrån kundernas behov och önskemål. Vi valde ut de vanligaste förekommande funktionerna och såg till att allt fungerade bra ihop. Därefter kunde vi fokusera på grymt bra design som vi skapar på nytt, för varje unik kund. Paketerat, prissatt och överskådligt.

För att möta efterfrågan från våra befintliga och nya kunder fortsatte vi att paketera och prissätta våra tjänster och idag har vi grafisk profil, logotyp, bildpaket m.m. på menyn. Nya paket föds hela tiden, allt för att göra det så lätthanterligt för er som möjligt.

#vigörinternetvackrare #paketerat #prissatt #överskådligt

Vad säger kunderna?

”Som Silverkund har jag Happy Moose fulla support inom räckhåll. Jag får snabba svar och snabba åtgärder och min hemsida är i ständig förändring. Ibland får jag till och med förslag på ändringar jag inte bett om som gör min sida bättre. Varmt rekommenderade.”

MARGARETA LUNDE-MARTINSSON, SMARTBOJEN

”Happy Moose har varit en fantastisk samarbetspartner och jag har använt mig av deras tjänster i massor av projekt. Att deras arbete är toppklass vet vi ju, men det hjälper ju också till att de är otroligt trevliga att ha att göra med.”

NINA JANSDOTTER, FÖRFATTARE

”När vi skulle välja en ny leverantör till både vår nya grafiska identitet och vår webbsida föll valet på Happy Moose som skapat ett ansikte utåt som vi är lyriska över.”

MARIA BERNTSSON, AFFES TRAFIKSKOLA

”Jag visste att det mäklarsystem vi önskade gick långt utanför Happy Moose gränser, men de levererade mycket mer än jag efterfrågade och har varit otrolig snabba på respons när jag haft frågor eller ändringar.”

JAN LÖNNERFORS, MAISONS DE FRANCE MÄKLARE

”En fantastiskt rolig och enkel byrå att jobba med.
Happy Moose har med sitt designarbete lyft vår grafiska kommunikation till samma känsla som genomsyrar resten av hotellet. Det började med en webbsida, men nu ansvarar de för all grafisk design som lämnar huset.”

MATTIAS OCH PIA, HUS57 ÄNGELHOLM

”Vi hade extremt bråttom med att få upp en ny grafisk profil och en webbsida. Happy Moose levererade en komplett grafisk profil och en webbsida vi kunde få upp snabbt för att möta vår deadline. Vi är väldigt imponerade över hur hög kvaliteten var med tanke på den begränsade tiden.”

PRIO STARTUP, GRUNDARNA