Vår fantastiska portfolio

Vi har satt design på och producerat massor av spännande hemsidor till lika många olika verksamheter! Spana in några av våra kunders färdiga lösningar och läs lite om resan dit.

Vad säger kunderna?

Som Silverkund har jag Happy Moose fulla support inom räckhåll. Jag fårs nabba svar och snabba åtgärder och min hemsida ör i ständig förändring. Ibland får jag till och med förslag på ändringar jag inte bett om som gör min sida bättre. Varmt rekommenderade.

MARGARETA LUNDE-MARTINSSON, SMARTBOJEN

Happy Morse har varit en fantastisk samarbetspartner och jag har använt mig av deras tjänster i massor av projekt. Att deras arbete är toppklass vet vi ju, men det hjälper ju också till att de är otroligt trevliga att ha att göra med.

NINA JANSDOTTER, FÖRFATTARE

När vi skulle välja en ny leverantör till både vår nya grafiska identitet och vår webbsida föll valet på Happy Moose som skapat ett ansikte utåt som vi är lyriska över.”

MARIA BERNTSSON, AFFES TRAFIKSKOLA

Jag visste att det mäklarssystem vi önskade gick långt utanför Happy Moose gränser men de levererade mycket mer än jag efterfrågade och har varit otrolig snabba på respons när jag haft frågor eller ändringar.

JAN LÖNNERFORS, MAISONS DE FRANCE MÄKLARE

En fantastiskt rolig och enkel byrå att jobba med. Happy Moose har med sitt designarbete lyft vår grafiska kommunikation till samma känsla som genomsyrar resten av hotellet. Det började med en webbsida, men nu ansvarar de för all grafisk design som lämnar huset

MATTIAS OCH PIA, HUS57 ÄNGELHOLM

Vi hade extremt bråttom med att få upp en ny grafisk profil och en
webbsida. Happy Moose leverade en komplett grafisk profil och en
webbsida vi kunde få upp snabbt för att möta vår deadline. Vi är
väldigt imponerade över hur hög kvaliteten var med tanke på den
begränsade tiden.

PRIO STARTUP, GRUNDARNA