Social Media Marknadsföring

Sociala medier används av nästan alla och det är så klart fantastiskt! Men det kan också vara svårt att hävda sig i allt myller.

Det krävs en klar och tydlig kommunikationsstrategi för att effektivisera resultaten av sociala medier.

Med vår tjänst Social Mediamarknadsföring sätter Happy Moose upp en klar och tydlig målsättning, hjälper er att välja rätt kanal och skapar, baserat på er värdegrund, en innehållsstrategi. Vi skapar kreativt och engagerande innehåll och mäter så klart alltid resultaten av jobbet vi utför.

Copywriting

Sälj det med ord – ett uttryck ni säkert är bekant med. Vi skriver copy/innehåll som riktar sig till så väl webbläsaren som era kunder!

Sökmotoroptimering (SEO)

Hur hittar era kunder till er hemsida? Vi ser till att sätta er på kartan genom att sökmotoroptimera er sida – så väl tekniskt som innehållsmässigt!

Specifikationer


Plattform:
Tema:
PHP-version:

Social Media Marknadsföring innehåller
– Marknadsföringsstrategi
– Kanal- och plattformsval – utifrån strategin
– Copy- och annonsskapande
– Löpande uppföljning

Vill ni bli
kontaktad?

VILL NI KÖPA DIGITAL CONTENT ELLER HAR NI FRÅGOR OM VÅR PRODUKT? FYLL I NAMN OCH TELEFONNUMMER, SÅ RINGER VI UPP ER SÅ FORT VI KAN.

Vad säger kunderna?

”Som Silverkund har jag Happy Moose fulla support inom räckhåll. Jag får snabba svar och snabba åtgärder och min hemsida är i ständig förändring. Ibland får jag till och med förslag på ändringar jag inte bett om som gör min sida bättre. Varmt rekommenderade.”

MARGARETA LUNDE-MARTINSSON, SMARTBOJEN

”Happy Moose har varit en fantastisk samarbetspartner och jag har använt mig av deras tjänster i massor av projekt. Att deras arbete är toppklass vet vi ju, men det hjälper ju också till att de är otroligt trevliga att ha att göra med.”

NINA JANSDOTTER, FÖRFATTARE

”När vi skulle välja en ny leverantör till både vår nya grafiska identitet och vår webbsida föll valet på Happy Moose som skapat ett ansikte utåt som vi är lyriska över.”

MARIA BERNTSSON, AFFES TRAFIKSKOLA

”Jag visste att det mäklarsystem vi önskade gick långt utanför Happy Moose gränser, men de levererade mycket mer än jag efterfrågade och har varit otrolig snabba på respons när jag haft frågor eller ändringar.”

JAN LÖNNERFORS, MAISONS DE FRANCE MÄKLARE

”En fantastiskt rolig och enkel byrå att jobba med.
Happy Moose har med sitt designarbete lyft vår grafiska kommunikation till samma känsla som genomsyrar resten av hotellet. Det började med en webbsida, men nu ansvarar de för all grafisk design som lämnar huset”

MATTIAS OCH PIA, HUS57 ÄNGELHOLM

”Vi hade extremt bråttom med att få upp en ny grafisk profil och en webbsida. Happy Moose levererade en komplett grafisk profil och en webbsida vi kunde få upp snabbt för att möta vår deadline. Vi är väldigt imponerade över hur hög kvaliteten var med tanke på den begränsade tiden.”

PRIO STARTUP, GRUNDARNA