Ett nytt sätt att köpa
hemsida & design.

Vi har paketerat åratal av erfarenhet och kunskap inom webbdesign, reklam och digital marknadsföring, så att vi kan erbjuda er en komplett hemsidelösning till en bråkdel av priset.
Välkommen till det nya sättet att köpa hemsida & grafisk design.

Vår fantastiska portfolio

Vi har satt design på och producerat massor av spännande hemsidor till lika många olika verksamheter! Spana in några av våra kunders färdiga lösningar och läs lite om resan dit.

Hemsida till fast pris och grafisk design Höganäs Helsingborg och Kullabygden billigt
like a boss utbildning hemsida webbsida fast pris billigt helsingborg
Höganäs Padel hemsida webbsida responsiv design Helsingborg kullabygden mediagarden

Våra magiska paket

Luta er tillbaka! Vi skapar vackra hemsidor i unik design som omvandlar era besökare till betalande kunder.

hemsida baspaket happy moose billigt fast pris

Hemsida Bas
– vårt lägsta pris

I vårt baspaket ingår allt ni behöver för att komma igång på webben, oavsett om ni är ett start-up, det är er första hemsida, eller om ni bara behöver något nytt och fräscht som säljer mer. Allt detta till vårt lägsta pris.

13 795:-

hemsida standard happy moose billigt fast pris

Hemsida
Standard

Ta nästa steg i den digitala sfären med en hemsida som förser er med allt ni behöver för att förvandla era besökare från prospekt till betalande kunder. Här ingår våra mest använda funktioner. Snyggt, tryggt & enkelt!

18 795:-

hemsida baspaket happy moose billigt fast pris bundle grafisk design

Hemsida Standard & Grafisk Profil

I vårt mest sålda paket får ni både hemsida och en grafisk profil, bestående av logotyp, färger, typsnitt & grafiska element. Ett komplett paket som ger er allt ni behöver för en stark och snygg närvaro på nätet!

36 590:- 32 899:-

Vad säger kunderna?

”Happy Moose har varit en fantastisk samarbetspartner och jag har använt mig av deras tjänster i massor av projekt. Att deras arbete är toppklass vet vi ju, men det hjälper ju också till att de är otroligt trevliga att ha att göra med.”

NINA JANSDOTTER, FÖRFATTARE

”När vi skulle välja en ny leverantör till både vår nya grafiska identitet och vår webbsida föll valet på Happy Moose, som skapat ett ansikte utåt som vi är lyriska över.”

AFFES TRAFIKSKOLA

”Jag visste att det mäklarsystem vi önskade gick långt utanför Happy Moose gränser, men de levererade mycket mer än jag efterfrågade och har varit otrolig snabba på respons när jag haft frågor eller ändringar.”

MAISONS DE FRANCE MÄKLARE

”En fantastiskt rolig och enkel byrå att jobba med. Happy Moose har med sitt designarbete lyft vår grafiska kommunikation till samma känsla som genomsyrar resten av hotellet. Det började med en webbsida, men nu ansvarar de för all grafisk design som lämnar huset.”

HUS57 ÄNGELHOLM

”Vi hade extremt bråttom med att få upp en ny grafisk profil och en webbsida. Happy Moose levererade en komplett grafisk profil och en webbsida vi kunde få upp snabbt för att möta vår deadline. Vi är väldigt imponerade över hur hög kvaliteten var med tanke på den begränsade tiden.”

PRIO STARTUP