Video Tutorials

Behöver ni hjälp med uppdateringar är det mesta så enkelt att ni kan lösa det själv. Här följer några guider som visar hur ni enkelt gör det själv.

Ändra text på er sida?

Behöver ni ändra texten på er sida? Det är superenkelt och något ni gör själv på en minut.

Först måste ni logga in på er sida. Det gör ni genom att besöka er hemside-adress (tex www.happymoose.se) och avsluta med /wp-admin. Då kommer ni till er hemsidas login. Skriv in era uppgifter som ni fått vid leveransen av er sida.

När ni gjort detta kan ni bara följa samma upplägg som på filmen bredvid … surfa först till sidan ni ska uppdatera och glöm inte att spara ändringarna och lämna det visuella konstruktionsverktyget när ni är klara.

Ändra bakgrundsbilder?

Behöver ni byta bakgrundsbild på ett ställe på er sida? Det är en superenkel manöver – bara läs nedan och följ filmen så löser ni det själv superenkelt.

Först måste ni logga in på er sida. Det gör ni genom att besöka er hemside-adress (tex www.happymoose.se) och avsluta med /wp-admin. Då kommer ni till er hemsidas login. Skriv in era uppgifter som ni fått vid leveransen av er sida. 

Starta sedan filmen.

Byta bilder och texter?

Behöver ni byta bilder och texter på ett ställe på er sida? Det är en superenkel manöver – läs nedan och följ filmen så ska det lösa sig superenkelt.

Först måste ni logga in på er sida. Det gör ni genom att besöka er hemside-adress (tex www.happymoose.se och avsluta med /wp-admin. Då kommer ni till er hemsidas login. Skriv in era uppgifter som du fått vid leveransen av er sida.

Starta sedan filmen.

Skapa nytt inlägg / nyhet?

Så har det blivit dags att blogga eller skriva nyheter. Då kan ni enkelt följa filmen och se hur ni gör. Det är egentligen inte svårare än att skapa nytt inlägg, klistra eller skriva in text och bild och publicera.

Men först måste ni logga in på er sida. Det gör ni genom att besöka din hemside-adress (tex www.happymoose.se och avsluta med /wp-admin. Då kommer ni till er hemsidas login. Skriv in era uppgifter som ni fått vid leveransen av er sida.

Starta sedan filmen.

Vad säger kunderna?

”Som Silverkund har jag Happy Moose fulla support inom räckhåll. Jag får snabba svar och snabba åtgärder och min hemsida är i ständig förändring. Ibland får jag till och med förslag på ändringar jag inte bett om som gör min sida bättre. Varmt rekommenderade.”

MARGARETA LUNDE-MARTINSSON, SMARTBOJEN

”Happy Moose har varit en fantastisk samarbetspartner och jag har använt mig av deras tjänster i massor av projekt. Att deras arbete är toppklass vet vi ju, men det hjälper ju också till att de är otroligt trevliga att ha att göra med.”

NINA JANSDOTTER, FÖRFATTARE

”När vi skulle välja en ny leverantör till både vår nya grafiska identitet och vår webbsida föll valet på Happy Moose som skapat ett ansikte utåt som vi är lyriska över.”

MARIA BERNTSSON, AFFES TRAFIKSKOLA

”Jag visste att det mäklarsystem vi önskade gick långt utanför Happy Moose gränser, men de levererade mycket mer än jag efterfrågade och har varit otrolig snabba på respons när jag haft frågor eller ändringar.”

JAN LÖNNERFORS, MAISONS DE FRANCE MÄKLARE

”En fantastiskt rolig och enkel byrå att jobba med.
Happy Moose har med sitt designarbete lyft vår grafiska kommunikation till samma känsla som genomsyrar resten av hotellet. Det började med en webbsida, men nu ansvarar de för all grafisk design som lämnar huset.”

MATTIAS OCH PIA, HUS57 ÄNGELHOLM

”Vi hade extremt bråttom med att få upp en ny grafisk profil och en webbsida. Happy Moose leverade en komplett grafisk profil och en webbsida vi kunde få upp snabbt för att möta vår deadline. Vi är väldigt imponerade över hur hög kvaliteten var med tanke på den begränsade tiden.”

PRIO STARTUP, GRUNDARNA