Våra magiska produkter

Luta er tillbaka! Vi skapar vackra hemsidor i unik design som omvandlar era besökare till betalande kunder.

Hemsida Bas

I vårt baspaket ingår allt ni behöver för att komma igång på webben, oavsett om ni är ett start-up, det är er första hemsida, eller om ni bara behöver något nytt och fräscht som säljer mer. Allt detta till vårt lägsta pris.

13 795:-

Hemsida Standard

Ta nästa steg i den digitala sfären med en hemsida som förser er med allt ni behöver för att förvandla era besökare från prospekt till betalande kunder. Här ingår våra mest använda funktioner. Snyggt, tryggt & enkelt!

18 795:-

Hemsida Pro

Redo att synas på riktigt? Pro tar er digitala närvaro till nya höjder, slår konkurrenterna på fingrarna och gör er redo att dominera webben! Våga ta plats med en stark hemsida!

27 795:-

Grafisk Profil

Det sägs att det tar ungefär 7 sekunder att göra ett första intryck. Hur ni väljer att kommunicera visuellt sätter tonen för hela ert varumärke och hur ni upplevs av era kunder. Ta kontroll över ert första intryck idag.

17 795:-

Digital Content

Varje dag görs över 55 miljoner sökningar på Google, bara i Sverige. En sökning på ert företag eller era tjänster innebär att en redan köpbenägen kund letar efter er. Hur säkerställer ni att de landar hos just er?

Offert

Webbshop

Är det dags för er shop att ta klivet ut på webben? Vi bygger användarvänliga webbshoppar i unik och modern design, som banar vägen för era kunder – hela vägen från startsida till avklarat köp. Vi kan även hjälpa till med retargeting.

fr. 42 750:-.

Våra färdiga paket

Vi är ju inte sämre än att vi ger en väldigt frikostig rabatt om ni väljer att köpa mer än en produkt av oss. Här är några av de smarta paketen vi erbjuder.

Hemsida Standard & Grafisk Profil

I vårt mest sålda paket får ni både hemsida och en grafisk profil, bestående av logotyp, färger, typsnitt & grafiska element. Ett komplett paket som ger er allt ni behöver för en stark och snygg närvaro på nätet!

36590:- 32 899:-

Digital Content

Varje dag görs över 55 miljoner sökningar på Google, bara i Sverige. En sökning på ert företag eller era tjänster innebär att en redan köpbenägen kund letar efter er. Hur säkerställer ni att de landar hos just er?

Webbshopp

Missa inte fler sälj! Vi bygger konverteringsoptimerade webbshoppar i unik design och med användarvänlighet i fokus.

fr. 42 750:-.

Vad säger kunderna?

”Som Silverkund har jag Happy Moose fulla support inom räckhåll. Jag får snabba svar och snabba åtgärder och min hemsida är i ständig förändring. Ibland får jag till och med förslag på ändringar jag inte bett om som gör min sida bättre. Varmt rekommenderade.”

MARGARETA LUNDE-MARTINSSON, SMARTBOJEN

”Happy Moose har varit en fantastisk samarbetspartner och jag har använt mig av deras tjänster i massor av projekt. Att deras arbete är toppklass vet vi ju, men det hjälper ju också till att de är otroligt trevliga att ha att göra med.”

NINA JANSDOTTER, FÖRFATTARE

”När vi skulle välja en ny leverantör till både vår nya grafiska identitet och vår webbsida föll valet på Happy Moose som skapat ett ansikte utåt som vi är lyriska över.”

MARIA BERNTSSON, AFFES TRAFIKSKOLA

”Jag visste att det mäklarsystem vi önskade gick långt utanför Happy Moose gränser, men de levererade mycket mer än jag efterfrågade och har varit otrolig snabba på respons när jag haft frågor eller ändringar.”

JAN LÖNNERFORS, MAISONS DE FRANCE MÄKLARE

”En fantastiskt rolig och enkel byrå att jobba med.
Happy Moose har med sitt designarbete lyft vår grafiska kommunikation till samma känsla som genomsyrar resten av hotellet. Det började med en webbsida, men nu ansvarar de för all grafisk design som lämnar huset.”

MATTIAS OCH PIA, HUS57 ÄNGELHOLM

”Vi hade extremt bråttom med att få upp en ny grafisk profil och en webbsida. Happy Moose leverade en komplett grafisk profil och en webbsida vi kunde få upp snabbt för att möta vår deadline. Vi är väldigt imponerade över hur hög kvaliteten var med tanke på den begränsade tiden.”

PRIO STARTUP, GRUNDARNA