Allmänna villkor

Allmänna villkor vid köp av Happy Moose olika tjänster.

Ångerrätt eller öppet köp
Varor som är specialtillverkade efter konsuments anvisningar eller som har en tydlig personlig prägel innefattas inte av ångerrätt eller öppet köp enligt konsumentverket – och då Happy Moose specialtillverkar varje webbsida och all grafisk design innefattas ditt köp inte av någon ångerrätt.

Sidans specifikation
En Happy Moose sida består i grunden av design och produktion av 6 (sex) sidor – startsida + 5 (fem) undersidor. Önskar kund fler sidor utöver detta kan det tillkomma extra kostnader. Sidan och dess innehåll regleras tydligt i specifikationerna i respektive funktions produktbeskrivning samt i beskrivning om grundpaketet. Alla önskemål utanför dessa tydliga specifikationer kommer att debiteras (dock inte innan vi informerat kund).

Korrektur (ändringar)
Kund har rätt till 2 (två) korrektur där text och bild ska korrigeras. Korrektur innebär inte rätten att ändra en funktion eller en sida så till den grad att omprogrammering krävs. Om kunden begär fler ändringar än de två ovan nämnda korrekturen debiteras tiden med vår normala taxa (750kr/timme) dock inte innan vi informerat kund om extra kostnad.

Material från kund
Materialet som ska användas i form av text, bild och logotyp och liknande sidan skall levereras av kund. Om denna information inte skickas enligt utsatt tid debiteras tiden för arbetet med att fylla sidan med kunds material enligt vår normala taxa (750kr/påbörjad timme) alternativt fylls siten med dummy-innehåll som kunden själv får byta ut.

Designelement användning
De designelement som skapas i samband med lansering av kunds webbsida är fria att användas i andra sammanhang av kund.

Lösenord / säkerhet
Kund ansvarar själv för att välja lösenord och användarnamn som är tillräckligt säkra för att hålla obehöriga ute. Happy Moose kan installera en extra säkerhetsfunktion som gör sidan säkrare mot intrång men det slutliga ansvaret hamnar på kund.

Lägga till tillval
Webbsidorna köpta av Happy Moose går att uppdatera och utöka med fler tillval om så önskas. Om kund önskar andra tillval än de som är gjorda vid beställningstillfället (när detta dokument mottas av kund) kan detta komma att påverka leveranstiden. Om tilläggen önskas lägga till efter det att sidan blivit lanserad tillkommer en extra uppstartskostnad på 499 kr utöver kostnaden för tillvalet.

Tillval
Det åligger kund att noga informera sig om vad varje tillval innefattar och hur dessa tillval används. Vid beställning bekräftar kunden att den förstått funktionen på det de valda tillvalen.

Upphovsrätt
Kund ansvarar för att det innehåll hen levererar till oss inte bryter mot upphovsrätt eller andra lagar. Kunden ansvarar själv för det som skrivs eller tillförs sidan inte bryter mot upphovsrätt eller andra lagar.

Hosting/Webhotell
Sidan blir så länge den är hostad av Happy Moose backupad en gång per månad. Om sidan på något sätt utsätts för hackerattack eller saboteras kan Happy Moose inte hållas ansvariga. I vår hosting ingår även minst 5 epostadresser. Om sidan publiceras på, eller flyttas till annat webbhotell ansvarar inte Happy Moose för någon backup. Webhotellet måste uppfylla vissa krav för att sidan ska fungera. Happy Moose behöver också få information om dess tekniska data för att publicera sidan på den utvalda servern.

Vem äger domännamnet?
Kunden äger alltid rätten sitt domännamn och betalar själv en årskostnad för detta.

Supportpaket
Happy Moose erbjuder tre olika supportpaket, läs mer om dess innehåll här. Supportpaketen löper årsvis och faktureras månadsvis, kvartalsvis eller halvårsvis. Avtalet löper vidare årsvis om det inte sägs upp en månad innan innevarande periods slut. Om kund väljer att bryta mitt i pågående avtalsperiod äger Happy Moose rätten att fakturera kvarvarande månader av avtalsperioden vid ett och samma tillfälle.

Betalning
Happy Moose faktureras med halva beloppet vid uppstart och resterande belopp vid slutleverans. Om slutleverans blir framskjutet pga omständigheter från kunds sida kommer sidan ändå slutfaktureras när sidan är färdigbyggd av oss. Sidan färdigställs då när kund levererar det som fattas. Om kund inte betalar efter utfärdade påminnelser äger Happy Moose rätten att tillfälligt eller permanent stänga ner din webbsida.

Sälja sidan vidare
Det finns inga restriktioner vad gäller att sälja en Happy moose-sida vidare, men vill du sälja webbsidan vidare till din egen kund bör du prata med oss om ett partnerprogram som ger dig större frihet att ändra och administrera våra sidor.

Rätt att neka kund ett HappyMoose konto
Vi äger rätten att neka kund eller säga upp avtal med kund om innehållet på kunds webbsida strider mot svensk lag.

Skadestånd / Ersättning
Eventuella skadestånd vid situationer som Happy Moose kan hållas ansvariga för kan aldrig överstiga produkten/varans ursprungliga pris.

Personuppgifter
Vi skyddar alltid dina personuppgifter och delar aldrig med oss till tredje part av dina uppgifter.

Är du på jakt efter en ny webbsida?

Det låter ju vettigt! Ring oss på 010-330 93 93
eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

Om Happy Moose

På Happy Moose ser vi dagligen till att massor av kunder får vackrare kostym på internet. Med webbsidan i centrum levererar vi digitala lösningar till ett fast och mycket lågt pris. 12 700 kr och uppåt för en fullspäckad webbsida. Med enkla modulverktyg ser vi till att din sida får en egen design och ett eget uttryck samtidigt som vi anpassar sidan efter dig och dina kunder. Välj bara bort de funktioner du tycker är överflödiga just nu. Utöver webbsidor hjälper vi dig med din nya logo eller hela grafiska paket. Har du varken intresse eller tid till att sköta din nya sida så har vi ett gäng fantastiska supportpaket där vi hjälper dig med det hela. Läs mer djupgående om vad som gäller för våra tjänster i våra allmänna villkor.

Kom i kontakt!

Vi hjälper dig med alla frågor du har! Vi nås via telefon eller mail. Tveka inte att kontakta oss!

Vad kostar en webbsida?

Ring Happy Moose på Tel: 010 330 93 93
Eller maila oss på: info@happymoose.se
Du kan även se priserna här.

Besöksadress:
Magasin 36 på Bruksgatan 36, 263 39 Höganäs
Tel: 010 330 93 93 / info@happymoose.se