Webbshop

Missa inte fler sälj! Vi bygger konverteringsoptimerade webbshopar i unik design och med användarvänlighet i fokus.

År 2018 hade e-handeln i Sverige en tillväxt på 15 procent, utan något som helst tecken på avmattning. Med över 77 miljarder i omsättning och totalt 9,8 procent av den svenska marknaden för detaljhandeln är e-handel ett fenomen som inte går att blunda för.

Vi bygger er webbshop med fokus på era kunder och användarvänlighet. Vi leder dem hela vägen från startsidan till avklarat köp, och ser till att ingen lämnar missnöjd.

Digital Content

Ta nästa steg i den digitala sfären med en sida som tillhandahåller allt dina kunder behöver för att gå från prospekt till köpande kund. Snyggt, tryggt & enkelt!

Grafisk Profil

Redo att synas på riktigt? Pro tar er digitala närvaro till nya höjder, slår konkurrenterna på fingrarna och gör er redo att dominera webben!

Specifikationer


Plattform: WordPress/WooCommerce
Tema: Divi
PHP-version: 7.2
Butikslösning: Woo Commerce

Webbshop innehåller
– 1 Startsida
– 5 Undersidor
– Webbutik
– Tydliga CTAs
– Kontaktformulär

Vill ni bli
kontaktade?

VILL NI KÖPA EN WEBBSHOP ELLER HAR NI FRÅGOR OM VÅR PRODUKT? FYLL I NAMN OCH TELEFONNUMMER, SÅ RINGER VI UPP ER SÅ FORT VI KAN.

Vad säger kunderna?

”Som Silverkund har jag Happy Moose fulla support inom räckhåll. Jag får snabba svar och snabba åtgärder och min hemsida är i ständig förändring. Ibland får jag till och med förslag på ändringar jag inte bett om som gör min sida bättre. Varmt rekommenderade.”

MARGARETA LUNDE-MARTINSSON, SMARTBOJEN

”Happy Moose har varit en fantastisk samarbetspartner och jag har använt mig av deras tjänster i massor av projekt. Att deras arbete är toppklass vet vi ju, men det hjälper ju också till att de är otroligt trevliga att ha att göra med.”

NINA JANSDOTTER, FÖRFATTARE

”När vi skulle välja en ny leverantör till både vår nya grafiska identitet och vår webbsida föll valet på Happy Moose som skapat ett ansikte utåt som vi är lyriska över.”

MARIA BERNTSSON, AFFES TRAFIKSKOLA

”Jag visste att det mäklarsystem vi önskade gick långt utanför Happy Moose gränser, men de levererade mycket mer än jag efterfrågade och har varit otrolig snabba på respons när jag haft frågor eller ändringar.”

JAN LÖNNERFORS, MAISONS DE FRANCE MÄKLARE

”En fantastiskt rolig och enkel byrå att jobba med.
Happy Moose har med sitt designarbete lyft vår grafiska kommunikation till samma känsla som genomsyrar resten av hotellet. Det började med en webbsida, men nu ansvarar de för all grafisk design som lämnar huset.”

MATTIAS OCH PIA, HUS57 ÄNGELHOLM

”Vi hade extremt bråttom med att få upp en ny grafisk profil och en webbsida. Happy Moose levererade en komplett grafisk profil och en webbsida vi kunde få upp snabbt för att möta vår deadline. Vi är väldigt imponerade över hur hög kvaliteten var med tanke på den begränsade tiden.”

PRIO STARTUP, GRUNDARNA